Att grilla eller att inte grilla? 

Givetvis ska du grilla…. Gärna året runt och minst 8 dagar i veckan dessutom (!).

Att grilla är inte bara roligt, utmanande och lärorikt. Det är även ett solklart exempel på hur man bäst förenar nytta med nöje. Du ska ändå äta, så varför inte göra det bästa av det? Det spelar egentligen ingen roll om du är hemma, på jobb eller ute i naturen - Det finns mängder av grillar och övrig utrustning som gör det möjligt att grilla när du vill, var du vill och (nästan) hur du vill. Det enda undantaget är väl egentligen bara när eller där det råder förbud mot eld- och grillning. 

Grilla mer. Oavsett årstid!

Att grilla är väl förvisso något trevligare under vår- & sommarhalvår, men att vädret på något sätt skulle vara ett hinder för att tända grillen är ingen giltig bortförklaring. Jag blir ibland både förvånad och nästan lite besviken över hur lite det faktiskt grillas i Sverige. Det finns inget dåligt väder, bara dåliga grillkläder :-) 

Vi vill uppmuntra fler att grilla och kommer därför aktivt guida er med tips & trix, unika rabattkoder, recept och givetvis köpråd. Eventuellt kommer det en och en annan “köp inte” också. Vi testar och recensera så många grillar och grillredskap vi hinner och uppdaterar er löpande. 

Jag föredrar personligen att grilla med kol, briketter och ved i en kolgrill, men använder både gasol och rök med jämna mellanrum också. Alla “metoder” har sina för- och nackdelar, samtidigt som det är en smaksak, så det finns egentligen inga rätt eller fel. 

Dela med dig av dina grilltips till oss

Vill du dela med dig av ett eller fler recept? Skicka det till oss via e-post på adressen epost@domän.se. Recept som innehåller bild(er) har förtur. Vi går igenom mejlen med jämna mellanrum och svarar så fort vi kan. Vi läser alla recept som skickas in och provlagar dom som får oss att bli hungriga. Tänk på att vi har en väldigt bred publik, så försök anpassa dina recept så dom passar för såväl nybörjare som proffs. Alla publicerade recept är kontrollerade för att säkerställa kvaliteten, så kolla in våra recept om du behöver inspiration. Delar du ett recept på din hemsida eller blogg så glöm inte att länka till oss så skaparen får den “cred” hen förtjänar. 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och/eller kika in på hemsidan med jämna mellanrum för att aldrig gå miste om nya tester, recept och rabattkoder. 

© 2021 Allt om grill
Kundvagn
    Totalt
    Gå till kassan